Har du ofte problemer med eksempelvis en varm lejlighed, når solen begynder at brage indad vinduet? Med sydvendte vinduer kan det hurtig blive bagende varmt på dit værelse eller i din stue, når solen står højt på en sommerdag.

Faktisk kan det blive så varmt, og det for mange bliver ulideligt, og hvis du har brug for at sidde indenfor i forbindelse med eksempelvis arbejde, har du brug for noget, som kan køle dig ned på de varme dage.

Her er en mini aircondition det helt oplagte valg. En mini aircondition fungerer som en normal aircondition men i en mindre størrelse. En mini aircondition er derfor perfekt til at stille på bordet på kontoret, mens den også passer perfekt ind på soveværelset, hvor den kan holde en behagelig temperatur på varme sommernætter.

En mini aircondition er desuden nem at transportere, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil bruge den i stuen om dagen og i soveværelse om natten, mens det også giver dig mulighed for at tage den med i sommerhuset, så du kan få en pause fra varmen og blive kølet ned, når du har siddet en hel dag i solen.

Sådan vælger du den rette mini aircondition

  1. Først er det en god idé at overveje størrelse. Kig på hvor meget plads til har på eksempelvis kontoret og overvej, om den skal have en størrelse, som gør den nem at transportere i bil i forbindelse med eksempelvis ferie.
  2. Dernæst skal du tænke på, hvor koldt du vil have det. Det findes forskellige mini airconditions med forskellige styrker. Hvis du bare vil have et friskt vindpust til kontoret, kan du vælge en mindre model, mens en mini aircondition tiltænkt soveværelset bør have mere power.
  3. Endeligt bør du tænker over, om du vil have mini aircondition med ledning eller batteri. Her giver batteri eksempelvis mere fleksibilitet.