Julen er lige om hjørnet og flotte julelys pryder allerede gader og stræder. Nisselandskaberne i butikkernes udstillingsvinduer vidner om, at det er tid til at købe julegaver, synge sange og drikke gløgg, selvom julen i år ikke er helt som den plejer. Et stigende smittetryk i den danske befolkning har sat en stopper for alle de traditionelle forsamlinger, der plejer at være i december. Julefrokosten er aflyst og julemarkedet bliver ikke til noget i år. Det er tid til at tænke kreativt og lade decembers varme indfinde sig som et skinnende lys i mørket.

Hjemlig hygge med din partner

Det er første gang, at et forsamlingsforbud udstedt af regeringen forhindrer kollegaer, venner og slægtninge i at mødes og fejre den søde juletid. Anbefalingerne lyder på, at man holder sig til en lille lukket omgangskreds, så det undgås, at for mange bliver syge, hvis smitten skulle finde vej til en af de implicerede. Det betyder, at den hjemlige hygge er i højsædet i år. Du må nemlig gerne være sammen med din familie og din partner. Og så er det med at finde på nogle gode aktiviteter, som kan holde jer kørende igennem hele december.

En tur i kanen

For at bevare den gode julestemning og blive i jargonen, så kunne en god idé være at hoppe en tur i kanen. Går man op og ned ad hinanden for længe, så kan ordene komme til at falde lidt hårdt og uvenskaber kan opstå. Det er der ikke meget julestemning over. Et forslag er derfor at bevare det gode humør ved at sørge for at tilfredsstille hinanden. Det er svært at være sur på den søde nissepige, der venter inde i dobbeltsengen. Ligesom de julede boxershorts, som manden i dit liv har på, kun kan skabe godt humør og lummer stemning, når de fremvises i de helt rette poseringer.

En fræk julekalender

Går du og pønser på idéen om at lade december have et pikant tema hjemme hos dig, så kan du kickstarte sengelegene ved at give din partner en fræk julekalender. Klik dig ind på en online sexshop og køb alle de ting, som du tror, at I kunne have glæde af hjemme i dobbeltsengen. Du kan enten vælge at købe 24 små gaver, som gives hver eneste dag. Eller du kan nøjes med at give adventsgaver, så du blot skal købe fire større ting. Uanset hvad du vælger, så vil din partner takke dig på mere end en facon, hvis du lægger i kakkelovnen til, at hele julemåneden skal stå på lummer stemning og sexet flirten. Måske din kæreste bliver så glad for dit påfund, at der bliver kvitteret med en ekstra stor julegave i år?