Starten af et forhold er som regel altid fyldt med nyforelskelsens friske pust og spændende aspekter. Alt synes godt i starten – selv de momenter, der burde være irriterende eller anstrengende, mister lidt af deres hårdhed og skarphed. Men dette stadie af forholdet varer ikke for evigt og efter noget tid kræver det aktivt engagement stadig at opretholde disse fornemmelser. Det kan være sin opgave, men det er langt fra umuligt, og hvis du gør dig nok umage, er det bestemt muligt at holde parforholdet både friskt, spændende og fyldt med stadig ung forelskelse.

Sådan holder du gang i forholdets ungdommelighed

Løsningerne afhænger lidt af, hvor langt I er i forholdet. Her er lidt inspiration til at bevare det ungt og kærlighedsfuldt:

  • Selv de mest nydelsesrige og spændende dele af forholdet kan gå hen og blive lidt ensformige og rutineplagede. Dette gælder også et af de største aspekter af forholdet: Det seksuelle forhold. For at peppe soveværelset op, så det rammer samme dynamik som i starten af forholdet, behøver ikke kræve noget helt vanvittigt. I kan starte med at invitere en såkaldt magic wand med ind i soveværelset. En magic wand er en vibrator, der kan give forskellige sider af soveværelset nyt liv og nye dynamikker. I kan b.la. finde den på mshop.dk, hvor der også er mange andre spændende sager.

  • En anden måde, hvorpå I kan holde det tidlige forhold intakt, er ved at holde fast i de ting, I gjorde dengang. Det kan f.eks. være stadig at tage på dates, stadig at komme hinanden ved på samme måde og stadig give udtryk for jeres følelser på samme måde.

  • I kan også tage helt nye skridt, så forholdet når nye, spændende højder. Gør noget nye og ekstremt, der giver jeres forhold nye historier og samler jeg mere.