Nu falder julesneen (forhåbentligt) snart. Og det er måske på tide, at du og din virksomhed forbereder sig på den kommende sne og kulde. Læs med her og få tips til, hvordan du kan klargøre din virksomhed til vinteren.

Det er blevet koldt udenfor og måske varer det ikke så længe før sneen daler ned. Hvis du ejer en grund, så har du et ansvar for at rydde sne og salte grunden. Du skal altså sørge for at rydde sneen væk således, at andre besøgende eller forbigående ikke falder og kommer til skade. Så der er faktisk nogle regler, som du skal sætte dig ind i. her får du tre tips til, hvordan du kan klargøre din virksomhed til vinteren:

  • Undersøg hvilke snerydningsregler der gælder for dig og din virksomhed
  • Bestil snerydning
  • Sørg for at sneen er ryddet i de lovpligtige tidsrum

Det er nemlig dit ansvar, som virksomhedsejer at sørge for, at I overholderne reglerne med hensyn til snerydning. Reglerne gælder nemlig både for private og erhvervsgrunde. Faktisk skal du allerede sørge for at få ryddet sneen så tidligt efter den er faldet. I hverdage skal der f.eks. være saltet og ryddet for sne mellem kl. 07.00 og kl. 22.00 – og om søndagen er det mellem kl. 08.00 og kl. 22.00.

Sne skal blandt andet fjernes fra indkørslen, fortovet og parkeringspladsen, så vi ikke falder i den eller kører galt. Det kan være rart at få hjælp til at få fjernet sneen, så du ikke selv skal ud i kulden en kold morgen eller aften med skovl, salt og snerydder. Uanset om du har brug for snerydning i Odense eller snerydning i hele danmark så er der heldigvis hjælp at hente. Snevagten A/S har masser erfaring med at rydde sne.