Aktieinvestering er en både sjov, lærerig og effektiv måde at spare penge op. Se her, hvordan du kommer i gang med at investere aktier, hvis du ingen erfaring har på området.

Når du skal investere i aktier, er det vigtigt, at du ikke bare kaster dig hovedkulds ud i det. Det kan betale sig at læse op på, hvordan du gør, så du ikke risikerer, at du mister dine surt optjente penge. Det første, du skal gøre, er at finde en platform, hvorfra du kan lave dine investeringer.

Nr. 1: Find en aktieplatform

Der er mange måder, du kan investere i aktier på. Før du går i gang, er det naturligvis essentielt, at du ved, hvorfra du skal investere. Der findes mange forskellige muligheder, når du skal investere i aktier, og det handler om at vælge den platform, der lever bedst op til dine krav.

Nordnet.dk er et godt bud på en nem og brugervenlig platform, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du kan med fordel oprette en bruger på hjemmesiden og overføre penge til din konto. Efterfølgende kan du begynde at investere i dine aktier. Du kan finde flere aktieplatforme hos Mininvestering.dk.

Nr. 2: Find dine aktier

Når du har fundet den platform, hvorfra du vil investere, skal du finde en aktie, som du kan investere i. Det er en god idé at vælge en aktie fra det danske C20-indeks, da det er selskaber, som historisk set er vokset.

Nr. 3: Læg et budget

Hvis du vil have succes med dine investeringer, er det en god idé at foretage flere investeringer. Først og fremmest spreder du din risiko, hvis du køber flere aktier, og dernæst er der større sandsynlighed for, at tjener penge på din aktier.