Featured: https://unsplash.com/photos/Y3AqmbmtLQI

Har du fået smag for den gode cafe latte fra din lokale cafe eller render du bare rundt med en barista i maven og drømmer om at åbne din egen café? Så skulle du måske investerer i professionelt kaffeudstyr. Få tre gode råd til, hvordan du laver bedre kaffe her.

Når du skal lave den helt perfekte, smagfulde og afrundede kop kaffe, så er der flere ting, du bør være opmærksom på. Her får du tre gode tips til, hvordan du optimerer din kaffe:

  1. Det er utrolig vigtigt at sørge for at holde sin kaffemaskine ren og fri for kalk, da det kan sænke temperaturen i maskinen, hvis du ikke har vedligeholdt den ordentligt.
  2. Brug altid koldt vand i din maskine – og sørg altid for at dosere dine bønner i den rigtige mængde. Begge råd giver nemlig den optimale smagsoplevelse.
  3. Hvis du vil have den ultimative kaffeoplevelse, så kan det være en god idé at købe professionelt kaffeudstyr for eksempel espressomaskiner fra La marzocco.

Hvis du sørger for at holde din maskine ren, så vil maskinen holde i meget længere tid, men ikke nok med det, så vil du også få en utrolig meget bedre smagsoplevelse. Det er også en rigtig god ide, at du opbevarer din kaffe på den rigtige måde. På den måde får du det mest optimale ud af dine bønner. Kaffen skal som hovedregel opbevares køligt og lufttæt. Det skal den, fordi at den så ikke mister aroma og heller ikke vil optage smagsaromaer fra andre madvarer.

Når du har fået brygget den helt perfekte kanden kaffe, så er det også utrolig vigtigt, at du sørger for at din kaffekande eller termokande er gjort helt ren. En termokande som ikke er vedligeholdt kan nemlig betyde, at din kaffe får en bitter smag. God fornøjelse!

Billede i indhold: https://unsplash.com/photos/VnlyIQxQS10