Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er blevet forår, og selvom vejret naturligvis er lidt omskifteligt, så er der nu vi for alvor begynder at bruge vores haver. For mange er foråret også her, hvor vi begynder at gøre klar til sommeren, hvor haven ofte er der man tilbringer mest tid i løbet af dagen. Hvis du er en af dem, der skal i gang eller allerede er i gang med haven, får du her tre gode råd til hvordan du skaber hygge i haven.

1: Ild er hygge

Der er ikke meget, der er mere hyggeligt end at sidde ved et bål en lun sommeraften. Måske sammen med en øl, et glas vin eller en god kom kaffe eller te. Man kan sidde i timevis og stirre ind i bålets flammer og glemme tid og sted. Køb et bålsted, som du kan flytte rundt på, og have stående hvor det lige passer.

2: Lys til når mørket falder på

Når mørket falder på, skal du naturligvis have noget lys. Der findes uendelig mange forskellige former for havebelysning. Der er ikke meget der siger mere hygge end lanterne. Disse kan du få med levende lys eller du kan købe dem med batterier, som disse.

3: Tænk i kroge

Inddel din have i krog eller zoner om du vil. På den måde giver du haven flere anvendelsesmåder. Tænk på din have lidt som dit hus, der også er delt op i værelser og rum. På samme måde kan du også have områder til leg, områder til spise, områder til hygge. Du KAN opdele med hæk og hegn, men det kommer naturligvis helt an på, hvordan din have er indrette.