Mange mennesker kan have svært ved at huske ting. Derfor kan det være en rigtig god idé at hvis du har et barn at lære det at huske ting i en tidlig alder så det forhåbentlig kan sidde fast og det kan blive ved med at huske forskellige ting. Det kan være en stor fordel at være en god husker. Hvad end det er du skal huske viden, navne eller aftaler så er det alt sammen noget der vil gavne dig enten intellektuelt eller socialt. Vi her har prøvet at samle nogle gode råd til hvordan både du og dit barn kan lære at huske bedre

 

  1. Dyrk mere motion

Alle undersøgelser viser at hvis du dyrker mere motion og sørger for at få aktiveret din krop, så vil du være i bedre stand til at huske. Derfor er der nu endnu et argument for at komme op fra sofaen og komme i gang med at få rørt kroppen lidt. Jævnlig motion er nemlig ikke kun godt for din evne til at huske, det har også utallige andre fordele.

 

  1. Lav lege med læring

Denne her er nok mere målrettet dem der i forvejen lider af meget svag hukommelse. Der findes et online træningsprogram til både børn og voksne med svag arbejdshukommelse og gennem dette træningsprogram kan det hjælpe folk med svag hukommelse. Træningsprogrammet består af en række øvelser du kan sidde og lave derhjemme i trygge omgivelser. Forløbet er struktureret og meget intensivt.

 

  1. Lær om aftenen

Dette har vist sig som et smart trick folk kan bruge hvis der er noget vigtigt de skal huske. Det kan være en god idé at terpe tingene om aftenen og gerne som det sidste lige inden du går i seng. Derfor bliver hukommelsen lageret med det samme og du vil være i stand til at hive det frem i andre situationer.