Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At vælge en mobiltelefon til dig selv, er ikke så svært. Der er sandsynligvis mere eller mindre kun 3 ting du skal tage stilling til. Skal det være en iPhone, en Huawei eller skal det være en Samsung. At finde en mobiltelefon til et barn, kan være sværere at finde ud af. Der er nemlig lidt flere spørgsmål der spiller ind. Skal det være en smartphone med en masse funktioner, skal det være en mobiltelefon der kun lige kan ringe og skrive sms’er og ikke så meget andet.

Her finder du 3 tips til hvordan du vælger den rigtige mobiltelefon til dit barn.

Find en billig telefon

Det første du skal overveje er naturligvis prisen. Hvor meget er du villig til at betale for den. Skal du købe en telefon med eller uden abonnement, ofte er det billigere at købe en mobiltelefon med et abonnement, men på den lange bane kan det ofte betale sig, at købe en uden, og efterfølgende vælge det absolut billigste abonnement. Sammenlign priser på telefoner uden mobilabonnement her. Teleselskaberne sælger som regel primært telefoner sammen med de lidt dyrere abonnementer, og derfor kan det ofte betale sig at købe uden. Telefoner behøver ikke koste en bondegård, men hvis de bliver for billige, er der god grund til at være varsom. Her kan du se en liste over webshops med e-mærke – som du kan stole på.

Vælg en robust telefon

Hvis du har en smartphone, så ved du nok også, at de kan være lidt skrøbelige, hvilket i høj grad skyldes den store skærm, der let kan gå i stykker, hvis den bliver trykket. Det er en rigtig god ide, at vælge en robust model der kan tåle at blive ramt lidt af bøger, tasker der bliver kastet og lignende.

Giv din aflagte mobil væk

Den mest oplagte løsning er for mange naturligvis, at du giver din aflagte mobil til dit barn, når du er færdig med den og udskifter til en ny. Denne løsning er dog bedst, hvis barnet er blevet lidt ældre, og skal til at have en smartphone.