Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal have lagt et nyt gulv, så gælder det om at finde et, som du kan nyde i mange år fremefter. Det betyder, at man skal gøre noget ud af at finde den rigtige sort, længde og type, så man ikke går galt i byen og bliver træt af sit trægulv inden der er gået et år. For at blive inspireret og for at få en god basis for at vælge det rigtige gulv får du her 3 tips til, hvordan du finder det bedste gulv til dig og dit hus.

Find den rigtige sort og det rigtige design

Når det kommer til at udvælge sort og design, så er det et godt tip, hvis man lige holder resten af huset i tråd med de farver man vælger. Hvis man vælger en lys træsort, men har et mørkt domineret hjem, så kan det godt virke uharmonisk i forhold til, hvis man valgte en lidt mørkere sort. Det gælder hele tiden om at holde tråden i farverne, som hjemmet er bygget op omkring og her er design også vigtigt, for det er ikke alle huse, hvor man kan lægge skibsplanker og forvente, at det kommer til at spille. De første to tips er altså, at man skal overveje både sort og design nøje.

Find den rigtige forhandler

Når du skal have købt dit nye trægulv, så er det vigtigste tip, at du skal finde en kompetent forhandler, der kan være med i beslutningsprocessen og som kan yde dig en god service. Det gælder om at finde et sted, hvor du har et stort udvalg og hvor du kan regne med, at gulvet bliver lagt professionelt. Et sådant sted, hvor de specialiserer sig i et perfekt trægulv, kan findes ved at følge med linket videre på internettet.