Ferier er skønne at se frem til! Og for mange mennesker er en stor del af ferien faktisk dét at gå og glæde sig til at trække stikket, sætte tempoet ned og genfinde hinanden. Ferie i sommerhus er indbegrebet af fred og ro. Selvom man er en aktiv børnefamilie, så giver opholdet i et sommerhus i Danmark bare noget helt andet på afslapningsbarometeret end mange andre feriedestinationer. Du får her 3 tips til, hvordan du vælger det rigtige sommerhus.

Bestil i god tid

Uanset om der er tale om sommerferie, efterårsferie eller påskeferie, så er det bare vigtigt med et afbræk fra hverdagen en gang i mellem. Men hvis du ikke vil stå med håret i postkassen og ikke kan finde det perfekte sommerhus i din ferieuge, så skal du være ude i god tid. Book det lige så snart, du kan komme til det – så har du også noget at gå og glæde dig til.

Vælg sommerhus efter drømmebeliggenheden

Danmark er et fantastisk lille land med et utroligt varieret landskab og karakteristika – lige fra det dramatiske og vejrbidte Vesterhav til det rolige og søvnige ø-liv i de sydfynske øhav. Danmark kan det hele, og ved at leje et sommerhus har du mulighed for at bo netop i din drømme-beliggenhed. Måske har du et sted i landet, du holder særligt meget af – og som giver dig en særlig ro? Måske har du mere lyst til at lære et nyt sted at kende? Valget er dit!

Book et privat sommerhus eller ferielejlighed

Sommerhuse, der ejes af et bureau, kan såmænd være fine nok. Men charmen kan nogle gange være svær at få øje på, når sommerhusets indretning er spartansk og lidt metervare-agtig. Det minder på mange måder om at bo i en hotellejlighed, hvilket kan være fint og praktisk i udlandet, men omvendt kan virke underligt fremmed i ens eget land. Et privat sommerhus er elsket af andre, og det kan mærkes på husets sjæl. Der er mange muligheder for en uforglemmelig ferie hos Sol og Strand, som er en af Danmark største formidlere af private sommerhuse og ferielejligheder. Der findes over 6000 forskellige sommerhuse og lejligheder, både til den store familie med lyst til swimmingpool og spa eller til parret, der bare gerne vil bo småt og charmefuldt.