Vil du gerne i gang med at tracke dit aktivitetsniveau, er et flot og lækkert sportsur en god investering for dig. Med sådan et om håndleddet kan du holde øje med både puls, antal skridt og tilbagelagte distance, og det gør det nemt for dig at få et overblik over dit niveau og din udvikling. Et sportsur giver dig også den ekstra motivation, der skal til på de kolde og våde dage. Lån 10000 og få råd til et godt sportsur.

Vælg et ur med lang batterilevetid

Hvis du motionerer i lang tid ad gangen, er det helt afgørende for dig, at dit sportsur har en lang batterilevetid. Både GPS-tracking og urets forskellige sportsprofiler bruger en del batteri, så hvis du vil undgå, at dit ur går ud midt under træningen, er batteritiden helt afgørende. Batterilevetiden under aktivitet svinger nemlig fra bare få timer til et helt døgn.

Gå efter den vandtætte model

En løbe- eller cykeltur kan ofte foregå i regn, og et vandtæt ur er et must, hvis du ikke vil begrænses af det danske vejr. Foretrækker du at få din motion i en svømmehal, eller træner du op til en iron man eller et andet motionsløb, der også foregår i vand, så er et vandtæt ur også en nødvendighed. Urets vandtæthed defineres ved en IP-certificering. Hvor en lav IP-certificering kun klarer sved og let regn, kan et ur med en høj IP-certificering også tåle mudder og længere dyk.

Vælg et ur med knapper

Når du er i fuld gang med træningen, kan det være irriterende at blive forstyrret, så det er vigtigt at vælge et ur, der er nem at betjene. Det gør nemlig, at du kan have fuldt fokus på dig selv og din træning. Er dette vigtigt for dig, kan det være en fordel at købe et ur med tydelige og enkle knappefunktioner. En touchskærm kan nemlig hurtig blive svær at aflæse i stærkt sollys eller kraftig regn. Er du typen, der nyder at træne med sportshandsker på, vil knapperne også forhindre dig i at skulle hive handskerne af og på midt under træningen.

Vil du gerne have hele familien med ud og motionere i weekenderne, findes der også et utal af sports- og aktivitetsure til børn. De kommer tilmed i mange farver og mønstre. Et smart ur kan give dine børn den motivation, der skal til.