Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du som virksomhedsejer sørger for, at dine ansatte for mulighed for at lære hinanden bedre at kende privat, vil det gøre stemningen, kemien og samarbejdet langt stærkere og mere troværdigt på arbejdspladsen. Det vil generelt skabe en bedre dynamik, hvilket vil føre til gladere medarbejdere og bedre resultater for den enkelte og hele virksomheden.

Ros og lyt til dine medarbejdere

Hvis du vil skabe en bedre dynamik og stemning på arbejdspladsen, kræver det, at du både roser og lytter til dine medarbejdere. Alle kan lide ros, og vi bliver kun mere motiveret, når det kommer fra vores leder. Hvis dine ansatte kan mærke på dig, at de bliver lagt mærke til og værdsat, vil de også komme gladere på arbejde. Det samme gælder, hvis de kan mærke, at du faktisk lytter til dem og tager deres feedback og inputs med i betragtning til hverdag.

Lav ting sammen i fritiden

Som sagt kan det gøre kemien og stemningen på arbejdspladsen langt bedre, hvis folk kender hinanden bedre privat og uden for arbejdet. Hvis du sørger for, at I laver nogle ting sammen i fritiden, vil I få mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Alle folk vil blive en smule tættere, hvilket kun vil gøre det daglige arbejdsgang federe for alle.

Overlad noget ansvar

Når en ansat oplever at få overladt noget ansvar, vil han/hun føle sig som en vigtigere del af virksomheden. Det vil gøre, at han/hun yder mere og føler sig mere motiveret. Som leder viser du dine ansatte noget tillid, hvilket de helt sikkert vil bemærke og sætte pris på.

Husk at

Husk, at det snart er vinter. Vinter er lig med sne på veje og udendørsområder. Hvis ikke du allerede har sørget for snerydning og saltning af veje, så er det en god idé at få det gjort.