Instrumenter til børn

Børn elsker musik og musik er sundt for børn og deres udvikling. At give sit barn deres egne instrumenter gør at de vil kunne udtrykke sig bedre over for jer som forældre. Igennem musik kan barnet udtrykke nuancer af sig selv og hvordan han eller hendes emotionelle velbefindende er. Det er altså en rigtig god måde for dit barn at udtrykke sig, hvis det er svært igennem ord. Prøv derfor at købe nogle børnevenlige instrumenter som barnet enten kan slå eller ryste lidt med.

Diskokugle

Som tidligere nævnt, så kan børn godt allerede fra en tidlig alder begynde at interessere sig for musik og dermed også ”fester” hvor de kan stå og danse til musik, hvilket også ofte foregår på værelset. Dit barn har måske været med til et par store familiefester, hvor der har stået familie på dansegulvet og sandsynligvis taget det med sig hjem. Det kunne derfor være en god ide at indrette værelset så det kunne fungere som fest lokale indimellem – når dit barn er omkring 3-4 år. For at gøre det endnu mere festligt på værelset, så kan du overveje om en diskokugle ikke ville være interessant for dit barn. Så kan han eller hun invitere venner eller veninder over og imponere dem med det flotte lys fra diskokuglen.

Hæng Tv´et op

Det er nærmest blevet en ualmindelig ting at alle hjemmets tv ikke er hængt op på væggen, og ikke står på et tv-bord mere. Men med hensyn til børneværelset er det uden tvivl en rum som giver mere mening at man gør det frem for andre. Børn sidder bare ikke stille, og når de ser tv imens de leger, så er der ingen garanti for at de holder den samme position flere minutter ad gangen. Køb derfor er tv ophæng som kan drejes til hver sin side. Så kan dit barn altid følge med på skærmen, lige meget hvor de er på værelset.