Der er næsten ikke noget hyggeligere end at sidde og nyde den friske luft efter en lang dag – enten på altanen eller terrassen. Det er her du kan koble helt af og nyde en god stund med dine nærmeste. Herunder får du tre gode tips hvordan du kan skrue ekstra op for udendørshyggen.

Vælg de rigtige havemøbler

Havemøblerne er en væsentlig del af hele udtrykket på din terrasse. Vælg nogle møbler som indikerer hygge og som du kan flade ud i. Hvis du har god plads, kan du med fordel investere i både nogle spisemøbler og et loungesæt. Hvis du derimod bor i lejlighed og blot har en lille lejlighed til rådighed, så kan du med fordel købe et fint cafésæt og sammensætte det med hyggelige tæpper og behagelige hynder samt puder. Det er nemlig ikke pladsen som afgør hyggen men derimod indretningen.

Udnyt udendørsarealet hele året rundt

Det kan være ekstremt hyggeligt at sidde på terrassen efter solnedgang og i efterårsmånederne. Her kan det dog være en god idé at investere i en infrarød terrassevarmer. På denne måde er du garanteret en god varme hele året rundt. Det er slut med at fryse på altanen og terrassen bliver lynhurtigt opvarmet med de infrarøde stråler. Du kan altså hygge med en god flaske vin uanset om temperaturen siger 20+ grader eller blot 11 grader.

Pynt op og dekorere

Glem ikke de små detaljer på terrassen, som giver det skønne helhedsindtryk. Plant nogle frodige blomster i store krukker, hæng farverige lyskæder op og placer flotte lanterne på jorden. Du kan også lave dit eget lille hyggelige udekøkken eller et bålsted væk fra terrassen.

Snart vil du have den hyggeligste og mest indbydende terrasse i hele nabolaget, som både dine venner og familie vil flokkes omkring med stor begejstring.