Efteråret er over os. Det betyder tid til tykke sweatre, uldsokker og halstørklæder. Vejret udenfor bliver koldere, aftenerne bliver mørkere og indenfor får man lyst til at skrue op for hyggen. Med stearinlys på sofabordet, snolder i slikskålen, lækker mad på bordet og en god film i fjernsynet, så er det pludselig ikke så slemt, at det er koldt, vådt og mørkt udenfor. Er du klar til en aften med intet andet end afslapning og hygge på programmet? Så får du tre tips til en vellykket filmaften lige her.

1. Sørg for godt selskab

Det kan være dejligt afslappende at smide sig i sofaen, lave en lækker portion mad og se en god film helt alene. Men skal der virkelig skrues op for den gode stemning, så sørg for at fylde sofaen med alle de mennesker, du holder allermest af. Inviter din bedste veninde til pyjamasparty og tøsefilm, hav kvalitetstid med din bedste ven og se en sjov komedie eller sæt den nyeste krimi på skærmen og lad dig indfange af historien sammen med din kæreste.

2. Lækker mad og gode snacks

Snacks passer perfekt til en filmaften. Sørg derfor for at der er rigeligt med godter på bordet, når der er filmhygge på programmet. Køb take away her og vælg lige præcis den slags mad, som du allerbedst kan lide. Om det er pizza, burgers eller sushi, så er der frit valg på alle hylder. Spis dig  i sofaen foran fjernsynet og nyd, at du hverken skal tænke på at lave mad eller vaske op. Fyld også gerne slikskålen med vingummi, lakrids, karameller og chokolade så der er lidt sødt at gumle på, når du er færdig med maden.

3. Vælg en god film

Alfa og omega når der skal afholdes filmaften, er selvfølgelig at der er en god film på Tv-skærmen. Om du vælger en spændende thriller eller en kærlighedshistorie, betyder ikke så meget. Det vigtigste er blot, at du hele aftenen igennem føler dig godt underholdt. En filmaften er perfekt til at slippe hverdagens stress, og få genopladet sine batterier.