Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er allerede begyndt at ruske udenfor, temperaturen er faldet drastisk og vi har sågar allerede fået den første omgang sne. Det er med andre ord blevet vinteren, og med den kommer naturligvis også hjerternes fest, eller det det det fleste af os kalder for julen.

Det er en tid der er fyldt med kærlighed, god mad, og ikke mindst en masse gaver, som især de mindste plejer at være meget glade for. Der er juleaften, men der er også andre muligheder for at begave og forkæle vores børn.

Der er mange, der giver deres børn en pakkekalender, hvor de hver dag eller hver søndag i advent får en ny gave, som de kan hygge sig med. At lave en pakkekalender er dog ikke altid lige let, slet ikke hvis der skal 24 pakker til, vi har her samlet lidt gode råd til hvordan du laver en pakkekalender til barnet.

1: Læg et budget

En pakkekalender kan lynhurtigt blive meget dyr, hvis man ikke har lagt et budget for den. Planlæg fra start, hvad den må koste og køb gaver ud fra dette. Køb eventuelt allesammen på en gang, så du har fuldstændig styr på økonomien. Du kan altid finde gode tilbud på legetøj online.

2: Planlæg rækkefølgen

Det er en rigtig god ide at vælge en rækkefølge for gaverne. Som voksen ved man godt at det ikke handler om hvad tingene koster eller hvor store gaverne er, men det er lidt sværere for børn at forholde sig til. Sørg for at du ikke giver en nogle store gaver de første gange og at de så bliver mindre. Hvis gaverne bliver større og større bliver børnene ofte gladere og gladere. Du kan eventuelt vælge lidt større i weekenderne, hvor der også er bedre til at lege med dem.

3: Lav temaer – det gør det lettere for dig

Del gaverne op i teamer, så bliver det også ofte lettere for dig selv at finde gaverne, da det godt kan være svært at skulle finde 24 af slagsen. Det kan være at det er LEGO lørdag, sporty søndag, trægaver om tirsdagen eller lignende. Dit barn vil sikkert ikke opdage det, men det gør det lettere for dig at finde på noget, hvis du ved hvad du kigger efter.