Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Festivalsæsonen er for alvor skudt igang. Der har allerede været Northside festival i Århus og inden for den kommende måned er der Copenhell i København, Tinderbox i Odense og den største af dem alle Roskilde Festival. Musikken spiller naturligvis en kæmpe stor rolle, og er noget af det som mange kommer for. På festivaler med overnatning og campingområder spiller det sociale naturligvis for mange en mindst lige så står rolle. For alt det der er udenom musikken fylder også meget for festivalgængere.

Ofte begynder musikken først op af eftermiddagen, og det betyder at man har mange timer, der skal bruges i løbet af dagen. Her er nogle gode råd til hvad tiden kan fordrives med. Lad det være sagt med det samme, det er noget der involverer, at du sandsynligvis ender med at blive lidt beruset. Vi har nemlig fundet de tre sjoveste ølspil. Nogle kræver lidt mere end andre. Vi har fundet inspiration på Oelbong.dk – der har alt til festivaler og meget mere.

1: Beer Pong

Indrømmet – dette er noget der kræver lidt. Men Beer Pong borde kan fås sammenklappelige, og har i sådan et i jeres lejr, kan i være sikre på at blive populære. Beer Pong er ufattelig sjovt, og det bliver ikke mindre sjovt af at foregå udenfor i store forsamlinger.

2: Øl bowling

Dette er en fuldblods festivalklassiker. Faktisk findes der nok ikke meget, der er mere udbredt end øl bowling på festivaler. Flere af de større campingområder har uofficielle mesterskaber, så det er stensikkert hit. Det kan spilles med alt fra flasker til dåser og til kegler.

3: Rafling

En tredje klassiker er at rafle. Det er samtidig det der kræver mindst plads. Der findes uendelig mange spil, og det eneste de kræver er raflebæger og terninger. Hvis det skal være lidt vildere, kan man krydre det med en ølbong. Dette er dog med fare for at det går helt over gevind.

Med de ord er der kun tilbage at sige – GOD FESTIVAL.