Dine børn elsker at blive udfordret motorisk – de elsker at hoppe, rulle, trille og løbe. Og det er rigtig sundt for deres sanseapparat og deres grovmotorik, at de kan bevæge sig frit og få lov til at være ‘vilde’. Her får di 3 tips til, hvordan du kan inspirere dem til timevis af motorisk leg på børneværelset.

Et blødt underlag af gummifliser

Det er rigtig sjovt at hoppe fra skrivebordet og lave kolbøtter på gulvet! Men det er altså ikke rart at at lande på det hårde gulv. Køb derfor et par m2 gummifliser, som er dejlige og bløde at lande på for børnene. De indbyder samtidig til timevis af leg på gulvet, uden at børnene bliver kolde eller får ondt i bagen af at sidde på gulvet. Lige her kan du finde mange flotte gummifliser til både indendørs og udendørs brug.

Køjeseng med masser af indbygget leg

En køjeseng er ikke kun et sted at sove. Det er også en mulighed for udvidet leg: Pludselig er sengen et skib, hvor du skal hoppe fra og over på land, uden at krokodillerne bider. Børn er fulde af fantasi! Under køjesengen har man desuden mulighed for den hyggeligste hule eller et kreativt syslerum.

Sjov opbevaring med kurve

Efter god leg kommer desværre også oprydning. Men oprydningen kan godt være sjov! Især hvis der går lidt sport i den, og man skal kaste sit legetøj ned i forskellige kurve, der står på gulvet eller hænger på væggen. Så find nogle gode kurve eller stofposer, som kan gøre oprydningen lidt sjovere og hurtigere.