Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

3 tips til fede ombygningsidéer!

Sidder du og dagdrømmer om at lave om dit hus om? Vores hjem er helst der, vi skal føle os bedst tilpas. Vores indretning har stor indflydelse på personliggørelsen af vores hjem og kan hjælpe på at skabe en større hjemlighed. En ombygning kan have stor indflydelse på dine indretningsmuligheder, og selvom ombygning er et større projekt at kaste sig ud i, så kan det være det værd i sidste ende, når du står med dit drømmehjem.

Vi har en række forslag til, hvad du fx kunne gøre for at skabe en unik indretning. Læs med her, og lad dig endelig inspirere af vores bud!

Leg med mursten

Hvis du er fan af det rå look, så kan du med fordel lege med indretning med mursten. Du kan fx installere et murstensgulv med samme mønster som det populære sildebensgulv. Så får du det populære mønster, uden at det skriger “blogger-gulv”.

Man kan også “snyde” og skabe illusionen af en murstensvæg ved at forme murstens omrids med cement på væggen, inden den males over med farve. På denne måde vil det se ud som om, der er mursten under malingen, selvom man ikke bor i et murstenshus!

Lad der være lys

Vi stjæler lige et citat fra selveste gud, men det er berettiget, for dette indretningstiltag har nærmest guddommelig karakter.

Et mørkt hjem kan virke koldt og uhyggeligt. Det giver glæde og mere overskud at være i et hus, hvor det strømmer ind med lys – og mest luksus er det naturligvis, hvis det netop er det lys, der ikke skal tilsluttes strøm. Naturen forsyner os med det dejligste lys af alle – og vi bliver glade af at lukke det ind i vores hjem!

Dette kan du fx gøre ved at installere ovenlysvinduer, som sender solens stråler direkte ind i din stue! Læs mere om ovenlysvinduer her.

Et åbent og indbydende hjem

Hvis dit hjem virker trængt, så kan det være meget hensigtsmæssigt at vælte et par vægge, så rummene “åbnes” mere. Et åbent hjem indbyder også til mere samvær – og er det ikke det, der egentlig udgør et godt hjem?