Sex er det mest private og intime, vi kan forestille os. Derfor er det også en udfordring for de fleste at stå nede i det lokale supermarked og skulle vælge, hvilke kondomer der giver den bedste følelse. Ved at købe dine kondomer online kan du slippe uden om den pinlige situation helt og aldeles. Her får du 3 gode råd til, hvordan du finder dine næste kondomer.  

Synes du også, det er både pinligt og ubehageligt at købe kondomer i dit lokale supermarked? Så kan du overveje at købe dine kondomer online i stedet for. På den måde slipper du helt for at skulle træffe valget nede ved kassen. Og du kan holde dit valg af kondomer helt imellem dig og din sengepartner. Her får du 3 tips til, hvordan du køber kondomer. 

Styrk parforholdet med kondomer. Foto: Unsplash

1. Køb online 

Hos Secretly kan du finde dine næste kondomer online. Ved at købe dem via nettet, så slipper du for nysgerrige øjne både fra kassedamen eller dem, der står bagved i køen. Det er nemlig meget privat, hvilken størrelse du skal bruge, og den situation kan du helt undgå ved at købe dine kondomer på nettet.  

2. Prøv nye kondomer af 

Når du handler kondomer via nettet, så har du også et langt større udvalg at holde øje med. Her er der ingen, der kigger dig over skulderen, hvis du har nogle varianter, du gerne vil prøve af. Det er helt op til dig og din partner, hvad I skal prøve, og ofte kan I få rabat ved at købe mange forskellige slags kondomer.  

3. Tag dig god tid  

Det er aldrig sjovt at skulle præstere under pres. Særligt ikke når det kommer til sex. Derfor skal du tage dig god tid, når du skal vælge dine kondomer. Under pres kan du hurtigt komme til at vælge nogle, der måske er for små eller for store. Tager du din tid med at købe kondomer, finder du også dem, der passer perfekt til dig.