Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Foråret er i den grad over os og sommeren nærmer sig med hastige skridt. De lysere tider er på vej ude såvel som inde, og det er tid til at indrette efter sæsonen. Her får du nogle råd til hvordan, du kan få mere liv ind i din stue, uden at du behøver gøre dig de helt store anstrengelser.

1: Tænk i farver

Ikke overraskende så er farver noget, der kan gøre en kæmpe stor forskel. Du kan naturligvis vælge at male hele stuen eller en væg. Mindre kan dog naturligvis også gøre det. Det kan være noget så simpelt som at skifte sofapuderne ud til nogle i en frisk farve, der liver lidt op. En anden måde er at lægge en bordløber eller en dug på i lyse farver – find dem her.

2: Skab liv med blomster og grene

Det er ikke alle der tænker over det, men det er utrolig meget så meget levende blomster kan gøre i forhold til at give liv til et rum. Der er mange der har en tendens til at tro, at det skal være store buketter og lignende. Igen så kan mindre rent faktisk også sagtens gøre det. Tag i skoven og og pluk nogle grene og æt dem i en vase.

3: Lyse billeder

Hvis du har billeder hængende, så skift dem ud med nogle lysere.