Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden Apple for 10 år siden for alvor introducerede smartphonen på det danske marked, er der piblet et utal af smartphoneudbydere frem, og i dag er det de færreste danskere som ikke har en smartphone. En smartphone er jo det digitale svar på en schweizerkniv, da de jo alle sammen har enormt mange brugbare funktioner. I gamle var man jo nødt til at have et kamera, en mp3-afspiller, en gps eller en computer ved hånden, men i dag kan man finde det hele i sin smartphone. Men det er dog ikke alle smartphones som lever op til mange forbrugeres vanlige standarder, og man skal derfor være omhyggelig, når man vælger sin nye smartphone. Du kan fx finde en lækker Iphone her.

Vælg det styresystem som passer dig bedst

Selvom der nok er en smartphone som er bedre end alle de andre på papiret, så handler det jo i virkeligheden om præferencer. Der findes jo flere smartphones som er lige så gode som flere af Apples Iphones, og alligevel render de fleste rundt med Iphones i lommerne. Dette er i høj grad på grund af styresystemet, og det er helt fair. Man skal nemlig købe det styresystem som passer en bedst, da dette giver den bedste oplevelse.

Vælg ud fra interesse

Flere mobilproducenter laver smartphones som bare kan det hele rigtigt godt, men mange af dem er også kendte for at specialiserer sig i bestemte funktioner. Hvis man fx elsker at tage billeder, så kan det være en fordel at vælge en af de smartphones, hvor kameraet har fået ekstra opmærksomhed.

Telefonens processor er hjernen

Et sted hvor det dog ikke handler om køberens præferencer er processoren. Processoren afgør nemlig hvor hurtigt telefonen tænker, og altså hvor hurtigt ens apps fungerer. Her gælder det om at finde en smartphone med en stærk processor, så telefonen arbejder hurtigt, selvom man måske laver flere ting på en gang.