Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du vil blive god til at spille bordfodbold, er det vigtigt, at du har det bedste bordfodboldbord. Men hvilket er det? Der findes adskillige versioner af det traditionelle bordfodboldbord, og det kan være svært at vælge det, der er det rigtige. Måske fordi den løsning, der er bedst til andre, ikke nødvendigvis er den, der er bedst til dig. Her får du tre gode tips til, hvilket bordfodboldbord du skal vælge, hvis du vil forvandle dig til en sand haj inden for spillet. Du finder et stort udvalg af bordfodboldborde her.

#1: Hvad skal det kunne holde til?

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvor meget du vil bruge bordet. Skal det bare være til en gang imellem, når du får gæster på besøg, eller er det meningen, at du vil træne op til danmarksmesterskaberne? I så fald skal du have dig et bord, der kan holde til lidt af hvert, og så kan det betale sig at ofre en smule mere.

#2: Hvordan er din spillestil?

Der findes forskellige border, og nogle af dem har en plade af træ, imens andre har en plade af glas. Sidstnævnte kræver en meget let bold, hvilket betyder, at det bliver et mere tilfældigt spil, der ikke kan blive nær så taktisk, som det eksempelvis er tilfældet ved et mere traditionelt bordfodboldbord. Det er der nogle, der foretrækker, men generelt er det ikke at foretrække, hvis man har store intentioner.

#3: Hvilken bold foretrækker du?

Der findes mange forskellige bolde til bordfodbold, og hvordan spillet tager sig ud, får du afhænger i høj grad af, hvilken bold du vælger. Du kan vælge de traditionelle plastikbolde, men der findes også korkbolde, der er langt lettere at kontrollere med spillerne. Med sådan en bold er det muligt at spille langt mere taktisk, og det er der mange der foretrækker. Find ud af, hvilken stil du vil spille med, og find derefter ud af, hvilken bold der bedst muliggør dette.