Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et bryllup er en festlig og højtidelig dag, hvor to mennesker siger ja til hinanden. Et bryllup er en af de største dage i en kvindes liv – det er dagen hvor hendes liv ændres for altid, og derfor er det vigtigt, at den store dag bliver en succes. I mange kvinders øjne er kjolen en af de vigtigste ting at få styr på til brylluppet. Skal det være den helt store balkjole, eller en mere simpel kjole? Her får du 3 tips til, hvordan du vælger den perfekte brudekjole til din store dag.

#1 – Pasform

Når du skal vælge kjolen til din store dag, er der mange ting du skal overveje. En af de vigtigste ting er, hvilken pasform du foretrækker. Kunne du tænke dig en stor balkjole? Er du mere til en minimalistisk kjole? Eller foretrækker du det sexede havfruelook? Når du skal vælge hvilken pasform du kunne tænke dig, er det også vigtigt at kigge på din kropsform, og hvordan den kan blive fremhævet bedst muligt. Hvis du har flotte kurver, kan en havfruekjole ofte være et klædeligt valg. Hvis du er meget spinkel, kan det ofte være pænest med en minimalistisk kjole, så du ikke drukner i kjolen.

#2 – materialer

Når du har fundet ud af hvilken pasform drømmekjolen skal have, er det tid til at overveje, hvilket materiale kjolen skal være lavet af. Foretrækker du en bestemt type stof? Kan du bedst lide satin eller elsker du tyl? Du kan også få kjoler med blondestof eller et smukt gennemsigtigt stof. Hvis du elsker glitter, er der også rig mulighed for at få en kjole med en masse glitter.

#3 – Budget

En af de lidt kedeligere ting du skal overveje er, hvor mange penge du vil bruge på kjolen til din store dag. Du kan få brudekjoler i alverdens prisklasser, så uanset hvad dit budget er, kan du finde en passende brudekjole. Det er en god idé at fastlægge et budget inden du prøver en masse kjoler, så du ikke ender med at finde en drømmekjole, som du i sidste ende ikke har råd til.