Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er i dag flere og flere, der dagligt føler sig hæmmede på grund af ømme fødder. Det er især de folk, der går meget rundt, står meget op eller arbejder i uhensigtsmæssige stillinger, der kommer til at kæmpe med ømhed og endda stærke smerter i fødder, hæle og ankler. Og sådanne ømheder skal man tage alvorligt, idet de i sidste ende kan forplante sig negativt i kroppen og dermed komme til at udgøre kroniske smerter i for eksempel nakke, skuldre og ryg. Er det noget, du kender til? Så får du her tre tips til at slippe for ømme fødder.

Hav nogle gode sko

For det første skal du sørge for at gå i nogle gode sko, der passer til dine fødder. Dine fødder bærer rundt på hele din kropsvægt hele dit liv igennem, og derfor skal de have de rette forudsætninger. Det sørger du for med sko, der er bløde og stødabsorberede, de må ikke være for små og ej heller for store. Og så skal de også gerne være formet, så de giver den støtte, du har behov for.

Husk stødabsorberende såler

Derudover kan du lægge nogle såler i dine sko. På den måde får du den støttende effekt, som du måtte have behov for. Såler fra for eksempel Align Footwear er desuden yderst stødabsorberende. Synes du, det lyder interessant? Så læs mere her om Align Footwear og de gode egenskaber der her er at hente, også når det kommer til at forebygge for eksempel nedsunken forfod og hælsporer.

Husk plejen af fødderne

Sidst men ikke mindst skal du passe og pleje dine fødder. Det gør du blandt andet ved at give dem en god omgang massage i ny og næ, ved at sørge for at smøre dem ind i en fed creme og ved at klippe dine negle korrekt.