Som barn skal man have lov til at lege. Det er vigtigt for, at de kan udvikle sig, og finde ud hvem de er. Derfor skal de også have noget at lege med. Børn skal have det, de synes, der er sjovt at lege med, så de bedste kan udfolde sig. Legetøj siger noget om barnet og dets interesser. Om det er udsmykning til værelset, badetøj, tøj eller legetøj skal man ikke undervurdere værdien af det hos børn. Du må gerne høre, hvad barnet synes, der kunne være sjovt at have, så de mest mulig kan udfolde sig. Det er også vigtigt i forhold til andre børn, så de ikke føler sig udenfor, og føler at de kan være med i legen.

Hvordan finder man det rigtige?

Det kan være svært at finde det helt rigtige, som børn synes er sjovt et lege med eller synes ser sejt ud at have på. Snak eventuelt med dit barn og så find en side der har styr på det. Du kan bland andet kigge på Børnenes Kartel. De har styr på hvad børn interesserer sig for og har et stort udvalg. Du kan læse mere om Børnenes Kartel her. Online er der gode muligheder for at finde det helt rigtige. Du kan hurtigt finde en masse forskellige ting, som dit barn helt sikkert synes er fede.

Derfor er legetøj så godt

Børn har det godt med at komme væk fra alle skærmene der er omkring dem. Derfor er legetøj en helt fantastisk ting. Det kan sætte lege i gang og børnene kan udfolde sig. De kan udvikle deres fantasi og lade sig sluge ind i en ny verden – Deres egen verden. Legetøj er god for udviklingen både den personlige, men også deres fantasi. Så gør dit barn en tjeneste og giv dem legetøj til deres næste fødselsdag eller når der er en passene anledning.