Nogle gange kan det være sjovt at give den vi er glad for, det de ønsker sig allermest. Noget af det, der står højt på mange ønskelister i år, er den helt nye telefon fra samsung. Lad os kigge lidt nærmere på, hvad den kan. 

Hvad kan den nyeste samsung telefon?

En af de ting, som de fleste har lagt mærke til i markedsføringen af samsungs nye flagskibstelefon, er at den kan foldes sammen. Det er en revolutionerende teknologi. Nu har vi længe haft telefoner, der bliver større og større, i takt med at vi har større krav til skærme. Selv om det er fantastisk fedt at kunne se noget på en større skærm, så er det helt klart enormt frustrerende at ikke have plads til sin telefon i lommen eller i en lille taske.

Hvis du var ung eller voksen i de tidlige 00’erne, så kan du næsten ikke undgå at huske, hvor små telefonerne skulle være. Jo mindre en telefon var, jo sejere og jo mere moderne var den. På et tidspunkt kunne man have telefonerne som smykker om halsen, man kunne klappe den sammen som muslingeskaller, og der kom også en telefon, der bare lignede en pind. Så kom smarttelefonerne, og de blev større og større. Det er jo unægteligt ikke sjovt at kigge hverken YouTube eller Instagram på en pind.

Derfor er det fantastisk med Samsungs nye samsung galaxy fold, der giver dig den unikke mulighed for begge dele. Du kan have den store skærm, og du kan folde din telefon sammen, uden at der er en ‘søm’ i din skærm. Det er en fed og futuristisk opfindelse, som med garanti vil gøre nogen glade til fødselsdag eller jul i år. Mange vil måske sige, at det er den perfekte gave? Derfor skal du gå i gang med at spare op nu, hvis du gerne vil gøre en du er glad for ekstra glad i år.