Når man har en webshop, er der som regel en ting der betyder mere end alt andet. Kunder i butikken, altså besøgende på på dine hjemmeside. Der er flere måder at gøre det på, og hvor mange kunder der er, afhænger naturligvis af hvad du sælger. Der er eksempelvis flere kunder til løbesko end til bjergbestigersko. Her er nogle råd til hvordan du kan få flere kunder.

Kig mod nord.

Vores nordiske nabolande Norge og Sverige minder meget om os. Hvis du ikke allerede sælger til de svenske og norske markeder, er dette et rigtig godt sted at starte. Det kræver ofte ikke det helt store tilpasninger, da forbugerne i Norge og Sverige minder meget om det danske. Det kræver dog, at du få oversat din side til de pågældende sprog. Søg på Professionell översättning på Google.se og find et bureau til det. Lad være med at prøve selv, hvis du vil have et godt resultat.

Udvid sortimentet

Jo flere ting du har har på hylderne, jo flere kunder vil være interesseret i din butik. For at vende tilbage til løbeskoene. Sælger du dette, så suppler med løbetøj, løbestrømper og lignende. På den måde kan du trække andre kunder i butikken, end du ellers kunne.

Annoncér

Den nemmeste måde at skaffe kunder er naturligvis ved at annonce, men det er ikke overraskende også den dyreste, da du har en omkostninger for de kunder der kommer ind. Så længe du sikrer at denne omkostning er lavere end den indtjening du har, er det naturligvis en frugtbar investering.