Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad skal jeg lave i mit sabbatår? Backpacking, frivilligt arbejde, grupperejse eller måske en blanding af det hele? Du har helt sikkert siddet til en undervisning og opdaget, at dine tanker ikke er der, hvor de måske burde være.

Hvis du har valgt at holde et sabbatår, så er det måske fordi, du trænger til et pusterum fra lektier, afleveringer og eksamen. I Danmark er det meget populært at tage ud på en længere rejse i sit sabbatår. Mulighederne er uendelige, og det kan være svært at tage den endelige beslutning. Hos Adventuredk kan de hjælpe dig med at finde lige den rejse, der passer til dig.

Dit sabbatår er en unik tid, og du får måske ikke samme frihed til at gøre, hvad du vil igen. Det føles måske som om, at du bruger mange penge på kort tid – men det er vigtigt at huske, at dit sabbatår varer hele livet. Du vil helt sikkert vende hjem med en masse erfaringer, nye venskaber og vilde oplevelser.

Nogen foretrækker at rejse for at lave frivilligt arbejde, nogen drømmer om den store backpackerejse, nogen leder måske efter nogen at dele en rejseoplevelse med og nogen måske en blanding af det hele. Uanset hvad du er til, kan du søge inspiration hos Adventuredk, som tilbyder frivilligt arbejde i udlandet, backpacking og grupperejser. Hvis du ikke er helt tryg ved at rejse på egen hånd, kan det være en god idé at rejse med en gruppe. Du bestemmer selv længden på din rejse, og du møder andre unge, der også har valgt at rejse i deres sabbatår.

Adventuredk har samlet en masse sabbatår inspiration, som du kan dykke ned i. Du kan for eksempel læse eller se videoer af, hvad andre unge har valgt at lave i deres sabbatår. Lad dig inspirere, drømme og giv dig selv lov til at nyde dit sabbatår.