Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender måske godt det med, at du har lavet en adventskalender, men er gået lidt død i den halvvejs, fordi du ikke rigtig kunne finde flere gode gaver. Frygt ej mere, her kommer 3 gode tips til sikre vindere i julesokken. Det skal med det samme siges, at der helt er tale om adventsgaver til voksne.

1: En dejlig flaske vin

En flaske vin er næsten altid et sikkert hit. Hvis vi lige skal være helt stereotype, så køb en god kraftig rødvin (eventuelt en zinfandel som man sjældent går galt i byen med) til manden. Til kvinden er det ofte et hit med en god hvidvin eller en frisk rosé.

2: En god bog

De fleste af os elsker en god bog. Det er dog også de færreste af os, der får læst så meget som vi gerne ville. Du kan finde gode bud på bøger her, og hvis du er i tvivl om, hvad der vil være et hit, så er det ofte et sikkert kort at vælge en biografi af en eller anden slags.

3: En fælles oplevelse

Oplevelsesgaver bliver mere og mere populære. De fleste af os har i id ustrækning det vi skal bruge, og ønsker ikke noget vi egentlig har brug for. At give et oplevelse er derfor ofte i højere kurs, end et eller andet materielt, som man alligevel ikke manglede. Et gavekort til en restaurant eller lignende, og der er ikke noget i vejen for at foreslå du selv skal med.