Safarirejser er bestemt noget, som man bør glæde sig til. Man får en fantastisk mulighed for at opleve en helt anden verden, når man tager på en spændende safarirejse i det smukke kontinent Afrika. Denne oplevelse kan dog forbedres, hvis man husker at være godt forberedt til safarirejsen. Her får du således nogle gode tips til, hvad der bør stå på pakkelisten til safarirejsen.

Myggespray

Myg er bestemt ikke insekter, som størstedelen af befolkningen er glade for. Man bør derfor sørge for at forsøge at holde myggene væk så effektivt som muligt. Det kan man eksempelvis gøre ved brug af myggespray, som du klart bør have med i tasken i ordentlige mængder.

Kikkert

Det er en god ide at have en kikkert med sig, hvis man vil sørge for at få godt øje på blandt andet de eksotiske dyr på safarirejsen. Kikkerten er bestemt et must, hvis du skal på safaritur i vildtreservatet Selous i det sydlige Tanzania.

Kamera

Det er en god ide at have et kamera med sig, når man gerne vil gemme sine minder fra safarirejsen. På den måde sørger du også for, at du kan dele dine spændende oplevelser med familie og venner.

Solcreme

Solen vil bestemt være dominerende, hvis du eksempelvis tager på Safari i Sydafrika. Dermed er det meget vigtigt, at du sørger for at medbringe masser af solcreme til rejsen. Denne solcreme skal desuden være af en høj faktor, så du kan beskytte dig mod de skadelige solstråler bedst muligt.

Solbriller med UV-beskyttelse

Det er endvidere vigtigt, at du husker at holde dine øjne på den sikre side, når du tager på safaritur. Hermed bør du have de rette solbriller på, når du befinder dig ude i det UV-fyldte udemiljø. Her er der netop tale om solbriller med fuld UV-beskyttelse, som kan sikre, at du ikke vil komme hjem med et skadet syn.