Ændre din valg i hverdagen

Ligger dine bekymringer i klodens ve og vel, og vil du gerne kunne gøre en forskel for miljøet og den måde, som vi behandler det på? så kan du tjekke denne artikel ud. For her får du nogle tips til hvordan du kan gøre en lille forskel. Det hele handler om at ændre sine vaner i dagligdagen. På den måde gavner det hverdag, i stedet for kun den ene gang, man gør noget godt. Et godt sted at starte er når du f.eks. køber tøj. Tøjindustrien er en af de mest forurenede industri i verden og det vil derfor gøre en forskel, hvis du køber bæredygtigt og økologisk tøj. Purløg & Persille er en side, som har dedikeret sig til at give dig muligheden for, at købe økologisk tøj og ved en hel del om dette område. Du kan på denne side læse mere om økologisk og bæredygtigt tøj og hvorfor at det er en god ide.

Stort udvalg af økologiske produkter

Denne webshop har en dedikation, som ikke ses mange andre steder. Dette betyder også du kan købe stort set alt tøj til kvinder, der er økologisk. Men ikke nok med det, så kan du også købe økologiske håndklæder og sengetøj. Ved at vælge nogle mere fornuftige valg, når du shopper, kan du gøre en forskel. Du kan være med til at vi alle får et rener og sunder klima. Vi skal passe på vores Jord, der er jo kun en af dens slags.

Hvis du har små børn

Ikke nok med at du gør noget godt for klimaet, så slipper du også selv for alle de giftstoffer, som der kan være i alt andet tøj. Det er især vigtigt at tænke på, hvad der er i tøjet, hvis du har børn. For lige præcis små børn, kan let blive negativt påvirket af giftstofferne. De små børn er mere følsomme over for disse stoffer, da deres immunforsvar ikke helt er færdig udviklet endnu.