Der er mange, der outsourcer deres IT i disse år. Årsagen er, at virksomheder ikke længere selv er nødt til at investere i dyrt udstyr, som kan forsyne IT setup´et med de fornødne kræfter samt tage backup – ligesom man heller ikke er nødt til at have specialiseret personale i samme omfang.

Med de lynhurtige virtuelle servere, de gode backupplaner og tilgængelig support 24/7, er det svært at se, hvorfor man skulle investere i egen løsning fremfor at investere i IT outsourcing, som efterhånden er et både tilgængeligt og økonomisk attraktivt produkt. Skal du til at finde et sted til din egen IT outsourcing, så husk disse 3 råd.

Sørg for skalerbarheden

Når du outsourcer din, så skal du huske, at dagen i morgen kan se helt anderledes ud end den i dag. Med det mener vi, at det teknologiske landskab hurtigt kan ændre sig, hvormed du måske får behov for en løsning, der kan levere mere ydelse til dine systemer.

Heldigvis tilbyder mange leverandører en løsning, hvor du med få klik kan få flere CPU kerner, flere RAM eller mere plads, så du har de ressourcer, din løsning har behov for.

Husk fleksibiliteten

I dag er der rigtig mange medarbejdere, der arbejder fra toget, fra en konference eller fra deres eget hjem. Coronavirus gjorde især sidstnævnte til en helt almindelig ting. Men! Alle ansatte i dag forventer, at de kan tilgå deres programmer og data i skyen. Derfor skal du som arbejdsgiver sørge for, de har den mulighed -lige meget hvor de er, og hvilken type enhed de bruger.

Tænk på sikkerheden

Sikkerhed er alfa og omega! Dine data må aldrig havne i en gidselsituation eller gå tabt! Det kan koste mange timer, dage eller ugers spildt arbejde. Sørg derfor for antivirus, automatisk scan for malware etc. samt en backupløsning, hvormed du kan gendanne filer hurtigt og effektivt.