Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du går med nogle helt særlige drømme i forhold til boligforbedringer eller ombygninger, men føler dig begrænset af det økonomiske aspekt, så har du flere muligheder i forhold til finansiering af disse projekter. Det er naturligvis ikke alle metode, der synes at være noget for dig. Ikke desto mindre, så er mulighederne mange, og derfor er der bestemt også minimum én af disse, der er noget for dit vedkommende. Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge med omhu.

1. Er det noget, der kan finansieres af håndværkerfradraget?

Hvis der er tale om et indgreb eller et projekt, du kan få enten hele eller dele af finansieret af dit håndværkerfradrag, så er det naturligvis et oplagt valg. Derfor er det også noget, du bør sørge for at undersøge først. Der er mange, der går direkte i banken. Det er dog langt fra det første, du bør gøre. I stedet bør du undersøge diverse fradrag og tilskud, som blandt andet håndværkerfradraget. Det er også værd at undersøge, om du f.eks. kan søge om at få energitilskud.

2. Lån penge til projektet i banken

Hvis du har planer om, at skulle gennemføre et større projekt, der kræver, at du får et større indskud af kapital, så er det oplagt, at du vælger at tage en tur i banken. Det er dog ikke i alle tilfælde, at det er muligt for dig at låne penge i banken. Det kræver både, at du har en veldokumenteret præsentation med til din bankrådgiver og dertil er det oftest også markant nemmere at låne penge, hvis der er tale om et projekt, der rent faktisk øger værdien af din bolig.

3. Du kan låne penge hos en online låneudbyder

Hvis du har fået nej i banken eller ikke skal låne synderligt mange penge, så kan det være færdig at klare dit projekt med et kviklån. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at sådanne lån oftest har højere renter og gebyr end et banklån. Derfor giver det også bedst mening at låne penge i banken, hvis det er noget, du har mulighed for. Det er billigere og du vil typisk også kunne få et lån baseret på bedre vilkår. Ikke desto mindre, så er det dog en mulig finansieringsform.

 

Uanset hvad, så er det vigtigt, at du altid sørger for at undersøge dine muligheder. Når du har gjort dette (og gjort det grundigt), så skal du selvfølgelig overveje samtlige mulige løsninger, så du er sikret, at du vælger den rette.