Iphone 12 på budget

Det er måske ved at være tid til at du skal have skiftet din telefon ud. Eller måske fejler din nuværende telefon ikke rigtigt noget, men alligevel ville du virkelig gerne have en nyere model i hænderne. Uanset hvad, så er det ikke billigt at skifte ud – eller er det?

Brugt kontra ny?

Det kan i første omgang godt virke som en dyr idé at skulle skifte den nuværende iPhone ud med en nyere model, men der er faktisk mulighed for at det slet ikke behøver at ende ud med at blive en så dyr idé som du i første omgang har regnet med. Du kan nemlig i stedet for at købe en helt ny og ubrugt iPhone, købe en brugt iphone 12 – om det er lige så godt som hvis du købte en ny? Ja, det kan det faktisk godt være.

Du kan nemlig selv bestemme om du ønsker at få en grå-, sølv-, blå- eller guld farvet. -Ligesom hvis du køber den fra ny. Du kan også selv vælge om du kan nøjes med 128GB eller ej. Faktisk er alle til- og fravalg stadig helt op til dig som køber.

Lige så godt som nyt. Feature: Unsplash

Køb brugt elektronik fra en virksomhed og behold din reklamationsret

For mange af os, er det ikke en løsning ellers at købe elektronik brugt. Hvis man køber af venner eller familie, så ”hænger” den måske lidt som en sort sky til den næste komsammen, hvis der har været opstået nogle former for komplikationer.

Derfor er det også en rigtig god løsning at finde en ny brugt iPhone 12, hvor du stadigvæk har reklamationsretten fordi den simple købelov træder i kraft med det samme du køber fra en virksomhed i stedet for en privat. Det er faktisk ret smart at købe en brugt iPhone 12 på denne måde.