Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Drømmer du ligesom mange andre om at få venner for livet og en masse gode oplevelse? Så synes jeg du skal tage et klik ind på Sædding efterskoles hjemmeside! De byder på et yderst spændende skoleår, der baner dig vejen ofr den afsluttende eksamen. Derudover er de en kristen efter, der gør det muligt for dig at komme tættere på din tro sammen med en masse andre troende. De har både det åndelige, sociale, fysiske og faglige! Hos dem for du venskaber for livet.

Du kan altid skrive og få en personlig rundvisning, på et hvilket som helst tidspunkt, der passer dig. De er altid klar til at vise dig og dine forældre rundt, lige når det passer jer.

Ved rundvisning kommer du til at mærke skolens tætte relationer, venskaber samt en god og venlig atmosfære. På et efterskoleophold lærer du at åbne op, da dét at starte på efterskole virkelig udviklet dig på det personlige plan. Du er aldrig helt alene, når du er på efterskolen. Det er ”én for alle, alle for én”.

Sædding efterskole lægger selvfølgeligt også meget vægt på, at de er en kristen efterskole, hvor respekt og accept er naturlige rammer og værdier – det synes de er vigtigt, uanset om du er troende eller ej – læs mere omkring Sædding her – de har en hverdag med sammenspil mellem undervisning og fritid, som året igennem indeholder ture, fester, musicals, projektuger og så videre.

Dét at der er en kristen efterskole betyder dog ikke, at alle skal være ens, men at der skal være plads til alle.

Vigtigt for dem som en kristen efterskole er, at eleverne får muligheden for at lære Gud at kende som et godt fundament for livet.

Til morgensamlinger bliver der bedt og sunget morgensang. Og det er bare en af de måder Gud kommer til at præge din hverdag på Sædding efterskole.