Vejret begynder langsomt at blive koldere, hvilket vi alle kan mærke. Det er ikke kun os voksne, der kan mærke det, men dit barn mærker også, at vejret pludselig er skiftet. Vi er kommet ind i efterårsvejret, hvor det hele skifter. Det ene øjeblik kan der være lidt varmere, men blæsten fortsætter stadig som altid før. Dette vejr kan også snyde, og selvom det ikke ser helt gråt og kedeligt ud udenfor, så skal børnene i lidt varmere tøj… også selvom de ikke har lyst til det. Det er selvfølgelig sjovere og nemmere at lege rundt udenfor uden jakke på. Den går bare ikke længere. Termotøj til børn er perfekt i dette vejr, så det er måske sådan noget tøj, som du er på jagt efter.

Termotøj til den lille

Termotøj har den fordel, at det holder på varmen, så dit barn frit kan lege rundt og nyde efterårets farver, mens det ikke har en alt for stor isolerende effekt. Det er let at have på, og det fylder ikke ligeså meget som en stor flyverdragt. Du kan se på forskelligt termotøj her. Der er mange forskellige farver, og det kan passe til enhver jakke.

Fordelen ved termotøj, er at det ikke er alt for varmt, så dit barn kommer til at svede med det på. Når børnene leger og løber rundt, får de selvfølgelig varmen, og noglegange kan børn godt finde på bare at tage deres overtøj af, hvis det føles for varmt. Med termotøj kommer de ikke til at få det så varmt, at de ender med at tage det hele af. Desuden kan termotøj både gå til efterårsvejret vi har nu med en jakke udover, hvor der er ikke behov for alt for meget overtøj, men det kan også gå til vintervejret, hvor kulden for alvor er over os.