Project Description

Langt de fleste der er interesseret i tøj, om det så er mænd eller kvinder, drømmer nok lidt om et walk-in-closet, hvor man kan have alt sit tøj hængende i den skønneste orden, hvor skjorter eller kjoler kan hænge farveopdelt eller efter type. Langt de fleste af os må dog også erkende, at det ikke er muligt i vores bolig. Det er i hvert fald de færreste, der har den mulighed.

Selvom man måske ikke lige har plads eller råd til at få anlagt et stort walk-in closet, er der mange andre gode måder man kan opbevare sig tøj. Her kan du læse et par tips til hvordan du kan gøre det lidt anderledes.

Brug vitrineskabe

Der er mange, der godt kan lide at kunne se deres tøj, da det også gør det lettere at vælge, hvad man skal have på. Køb et lækkert vitrineskab med nogle flotte glaslåger. I de nederste skuffer kan du kan strømper, undertøj, t-shirts/toppe, mens du i det øverste kan have kjoler, bluser, skjorter og  hængende. Det er en lækker løsning, som få bruger, men som så småt er begyndt at vinde indpas i den danske indretning af hjem. Du kan finde super lækre vitrineskabe her

Bøjlestativ fra loftet

Du kan med ganske få midler lave en lækker løsning, hvor du tager enten et rør af en slags, kosteskaft eller lignende, som du hænger ned fra loftet i nogle kabler der kan holde det. Det kan du så bruge til alt hvad du har hængende på bøjler. Det er lidt ustabilt, når du hænger det op, men kun indtil der kommer lidt vægt på. Det er en tendens vi primært ser i “new yorker lejligheder” og tøjbutikker, men også i flere og flere private og helt almindelige hjem.

Brug din fantasi

Der er ikke nogen der siger at tøj behøver være i kommode, skabe og garderober. Køb nogle gamle øl trækasser, sæt dem oven på hinanden og brug dem som et moderne og helt enkelt opbevaringsmøbel. Et hjem med unikke løsninger er langt mere indbydende end et, der ligner alle de andre hjem.