Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes ikke noget bedre end et godt arrangement. I firmaregi betyder det, at man kan lære sine kollegaer bedre at kende uden for arbejdspladsen, og det kan være med til at styrke både arbejdsindsatsen, teamet og ambitionerne. Det er godt for både medarbejdere og arbejdsgiver. Omvendt kan et dårligt firmaarrangement være med til at ødelægge kollegaernes forhold til hinanden og arbejdsgiveren. Derfor får du her 3 tips til, hvordan du stabler det perfekte firmaarrangement på benene.

#1: Der skal være plads til alle – og der skal tages hensyn til alle

På en arbejdsplads er alle ikke ens. Præcis som det er tilfældet ude i den virkelig verden. Det skal der tages hensyn til. Hvis der er nogle, der ikke drikker alkohol eller spiser svinekød, skal der tages hensyn til det. Det samme gør sig gældende, hvis der er nogen, der på den ene eller anden måde har skavanker, der kan gøre det vanskeligt at deltage i et socialt arrangement. Alle skal føle sig velkomne, og det sker kun, hvis der bliver taget hensyn til alle.

#2: Et firmaarrangement skal ikke handle om arbejde

Det skal ikke handle om arbejde, hvis I laver noget uden for arbejdspladsen. Her skal det handle om at have det sjovt og hyggeligt i selskab med hinanden, så man styrker båndet. Derfor hjælper det heller ikke, hvis det handler om arbejde – medmindre der selvfølgelig er tale om en workshop, foredrag eller andet, der i sin natur ér arbejdsrelateret.

#3: Overvej at få et eventbureau til at planlægge firmaarrangementet

Det er ikke altid, der er tid til at stable et firmaevent på benene selv. Og det må for alt i verden ikke være halvhjertet. Event Republic er et eventbureau, der arrangerer firmaevents for store og små virksomheder. Hvis du vælger et professionelt bureau, der er vant til at stable sådanne arrangementer på benene, vil det med garanti blive en succes.