Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvad enten det er dig, der plejer at stå for firmafesterne, eller det er første gang du skal planlægge arrangementet, kan det være en god idé at læse med her for at få nogle gode råd. Et godt firmaarrangement kan nemlig afholdes på mange forskellige måder, hvorfor det er værd at afklare hvilket arrangement du vil stå for, når den står på underholdning og hyggelige rammer med dine kolleger.

I forbindelse med at du skal stå for at planlægge og udføre arrangementet, er det værd at tage forventningen til arrangementet i betragtning. Forventer lederen og kollegerne en festlig aften med god mad, livemusik, drinks, sjov og ballade? Eller er de mere til et lærerigt og spændende foredrag, hvor de kan få udvidet deres horisont? Et brag af en fest kan være en god måde at samle folk på, samt sørge for at de har noget at grine af over kaffepausen om mandagen. Men et foredrag eller underholdende indslag til festen, kan også være en god måde at lægge op til fordybelse og interessante debatter – læs mere her.

En ting, der er vigtig at huske på, når du skal planlægge og udføre firmaarrangementet er, at de ellers faste og vante rammer skal brydes. På mange arbejdspladser tilbringer man ofte mange timer sammen, men i de samme faste rammer dag ud og dag ind. Derfor kan det være rigtig godt at skabe noget luftforandring til et firmaarrangement. Hold den store fest et andet sted end firmaets kantine, lav en sjov leg, hvor kollegerne skal bytte plads i løbet af festmåltidet, så alle får snakket med nogle forskellige, eller book nogle lokaler langt fra, hvor I plejer at befinde jer, og lav noget helt andet, end det I ellers er vant til. På den måde kan alle få hverdagen lidt på afstand, og lære hinanden at kende på en ny måde.