Spejles funktion er at give rummet en perfekt blanding mellem stil og funktion. Men selvom deres generelle funktion er at dekorere rummet, er de også vigtig for dig, så du kan få et sidste blik på dig selv og din fremtræden, inden du smutter ud ad døren. Plus, at de har en evne til at få et lille rum til at føles større og et mørkt rum til at fremstå lysere. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilket spejl man skal vælge, og hvor i rummet man skal hænge det.

LED spejlet

Du kan vælge imellem et hav af forskellige spejle i forskellige former. Der findes både æg-formede spejle, runde spejle, firkantede spejle og LED spejle. Hvis du ønsker at placere spejlet i et lukket rum, hvor der ikke er meget lys omkring spejlet, kan det være en god ide at vælge et LED spejl, da der så vil komme en naturlig belysning omkring spejlet, så du selv kan få et bedre overblik når du kigger dig i spejlet.

Få styr på tingene inden opsætningen

Inden du starter med at finde et spejl og finde et sted at hænge det, er det en god ide at tænke over belysningen i rummet, da et spejl helst skal placeres tæt på naturligt lys. Det vil sige, at hvis du har et vindue eller lignende, så ville det være en god ide at hænge spejlet der. Det er også vigtigt, at du ikke kun hænger ståltråden på bagsiden af spejlet på en enkelt krog eller et enkelt søm, da det vil skabe et meget ustabilt spejl. Vælg i stedet at placere spejlet på 3 eller flere kroge eller søm, for at gøre det mere stabilt. På den måde vil det også være nemmere at bestemme præcist, hvor spejlet skal hænge.