En fantastisk jakke kan få ethvert outfit til at skille sig ud og bære godt til år efter år gennem alle sæsoner. En klassisk blazer er et af de vigtigste ting i din garderobe; der er aldrig for mange lejligheder til at bære det! Hvis du vælger en klassisk farve eller mønster, kan det bruges til at pynte / klæde mange andre tøj i din garderobe. For at forbedre din silhuet skal du sørge for at vælge et moderne snit, der passer til din form og lavet af et stof af god kvalitet. Hvis du har et budget, skal du huske, at du altid kan finde gode brugte eller vintage stykker i velgørenhedsbutikker eller shoppe billigt hos ByBaunbaek.dk.

Vælg dit materiale

Hvis du vil maksimere din jakkes levetid, skal du være nøje opmærksom på det vigtigste stof, den er lavet af. Uld er bestemt det bedste materiale til brug året rundt, hvilket giver den mest holdbare mulighed og de bedste egenskaber generelt. Smukke tweeds er tidløse og kommer regelmæssigt tilbage på mode. I varmere måneder foretrækker du måske bomuld eller linned og vælg et uforet tøj. Hvis du vælger en monteret jakke, er det bedst at vælge et stof, der er lidt stretchigt.

Stil betyder noget

Enkelbrystjakker passer normalt til kvinders kropstyper bedre end dobbeltbrystede jakker. For et mere elegant udseende kommer nogle skræddersyede jakker og blazere med meget diskrete fastgørelser eller slet ingen fastgørelser (når de er beregnet til at være åbne). Vælg en moderne stil med en monteret talje, der forbedrer din silhuet. Den klassiske blazer har forreste lommer samt brystlomme. Hvis du søger et mere afslappet look, skal du vælge en blazer med smalle lapeller og krave. Husk at kontrollere tilbehør og indersiden af ​​blazeren for at se kvaliteten af ​​de anvendte sømme og foringer.