Det er ikke altid lige nemt at stå op om morgenen – og det er uanset om man elsker sit arbejde eller måske hellere burde søge sig noget andet. Der findes dog en masse, man selv kan gøre for at gøre ens arbejde mere behageligt – og der er faktisk tale om ting, der ikke kræver den helt store omvæltning. Læs med her og find ud af, hvordan du får den mest mulig behagelige arbejdsdag.

Kontorstolen – skift den ud eller find den rigtige arbejdsstilling

Kontorstolen er en stor del af hverdagen, når man arbejder på et kontor. Hvis man ikke lige har et hæve-sænkebord, så sidder man ned 90 % af sin arbejdsdag, kun med undtagelser af pauser, hvor man måske sidder nede i kantinen, i et loungeområde eller er udenfor for at nyde en smøg. Kontorstolen er derfor et meget vigtigt møbel – og den rette kontorstol kan faktisk gøre underværker for din komfort i dit arbejde. Hvis du sidder dårligt, så er du nemlig ikke så produktiv, som du kan være, fordi du hele tiden generes af en ubehagelig stol. Den rigtige kontorstol gør således dit arbejde mere behageligt. Hvis du dog allerede har en fantastisk kontorstol, men alligevel ikke sidder behageligt på den dag ind og dag ud, så kan det være, at du ikke har den rigtige arbejdsstilling. Tro det eller ej, men man skal altså lære at sidde rigtigt på en kontorstol! Når du først ved det, så sidder du godt hele dagen lang.

Skoene

I mange erhverv går man meget i løbet af en dag. Det er derfor utrolig vigtigt at have det rigtige fodtøj på – det ved du sikkert allerede. Men hvad nu hvis man ikke selv bestemmer, hvilke sko, man må gå i? I mange erhverv er det påkrævet at have sikkerhedssko på, og disse er ikke ligefrem kendt for at være behagelige i længde – og det bliver kun endnu være, hvis man faktisk har problemer med sine fødder i forvejen. Heldigvis findes der en løsning på det problem. Du kan nemlig få et par personlige og lette sikkerhedsskol, hvor du selv kan vælge længde og bredde – og du kan endda få en stødabsorbering tilpasset din vægt. Så er det slut med ubehagelige og tunge sikkerhedssko, som du er tvunget til at gå i dag ud og dag ind. Er du nysgerrig? Se mere her.