Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Står du og skal planlægge en sommerferie, men er i tvivl om, hvor du gerne vil hen? Så behøver du ikke lede længere end lige her. Du skal nemlig på klassisk dansk camping. Der er uanede muligheder, hvis du vælger den klassiske campingferie. Her har vi samlet tre tips til en vaskeægte dansk campingferie, som passer til enhver familie og ethvert behov. Læs med her og få ideer til din næste campingferie allerede nu.

Overnat i et telt

Hvis du virkelig vil opleve naturen og sove under stjernerne, så kan du overnatte i et telt. Nyd den friske luft under stjernerne og få en ægte vildnisoplevelse i sikre rammer på en campingplads. Det kan være meget rart at komme væk fra hverdagen og leve på en helt anden, mere simpel måde – og det får man, når man overnatter i et telt frem for på et hotel. Her kommer man hinanden meget mere ved, når man laver mad i et fælles køkken og deler badeværelse med andre gæster – og det er her man får venskaber for livet. Det er en meget simpel måde at holde ferie på – og så er den ovenikøbet billig. Du kommer her virkelig væk fra hverdagens stress, møder ligesindede mennesker og får samtidig tid for dig selv.

Overnat i en campinghytte – eller måske i et mobile home

Der findes gode alternativer til de klassiske hoteller og moteller – og det er meget hyggeligere alternativer. Du kan overnatte i en hyggelig campinghytte eller i et mobile home i skønne omgivelser på en campingplads. Oplev campinglivet med alt hvad der hører til af grillfester, afslapning og bål, men overnat i en behagelig seng frem for udenfor. Her er du ikke så begrænset af vejret, som når du for eksempel sover i telt.

Tag din autocamper eller campingvogn med

Bo i dit eget lille hjem på hjul på en campingplads. Mød en masse nye og spændende mennesker og slap ordentligt af i dit eget lille hjem. Med en autocamper eller campingvogn får du prøvet det bedste af begge verdenen: både telt og hytte. Du kan både opholde dig i et hyggeligt fortelt og komme tæt på dine medcampister med grillaftener og bål og samtidig kan du holde dig indendørs ved dårligt vejr eller hvis du bare har lyst til at være lidt alene.

Hvad er du mest til?