Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste mennesker kender til, at de gerne vil have fornyet nogle ting i deres hjem, men det kan ofte være svært at finde økonomien til dette. Man skal ofte betale kassen for at købe et nyt skab, og her kan det være en god ide at bygge et selv. Man skal dog være opmærksom på, at det tager tid, men i sidste ende, er der mange penge at spare, som man kan bruge på noget sjovere.

Sådan kommer du i gang

Det første er, at du skal finde, hvilke plader, som du skal bruge til dit skab. Her kan du enten få personalet i byggemarkedet til at skære dem ud for dig til dine mål, men du kan også gøre det selv ved hjælp af en båndsav.

Når du skal finde de forskellige materialer til dit skab, skal du også huske på, at du skal have skydelåger. Hvis du vælger skydelåger, skal du huske at have i mente, at det kræver, at du også tilkøber skinner til skydelågerne.

Når du har lavet skelettet til dit skab, skal du også tage stilling til, hvor mange hylder, som du skal have inde i skabet, og har du behov for bøjlestænger?

Gå ikke på kompromis

Når du er din egen chef i forhold til projekt byg-mit-eget-skab, så har du retten og mulighederne for selv at bestemme, hvordan skabet skal se ud. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis. Det kan desuden være en god ide at danne sig et overblik over rummet, som skabet skal stå i. Dette skal du huske på, når du laver skabet, da gulvet kan være skævt.

Du bestemmer helt selv, og du skal derfor også tage op til overvejelse, hvilken farve skabet skal være, hvis du vil have det farvet, ellers kan du lakere skabet.