Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke ret sjovt at være i konflikt. Dette gælder både, hvis det er en indre konflikt, hvor du er den eneste involverede, men det gælder også konflikter blandt flere mennesker. Hvis konflikten har stået på længe nok, kan det være svært at se klart og at finde en vej ud af den. Derfor kan det være godt med nogle nye øjne på sagen, så konflikten kan gribes an på en upartisk og professionel måde.

En mediator er specialiseret i netop håndtering og løsning af konflikter og kan derfor hjælpe dig, hvis du er på bar bund i forhold til, hvordan du skal komme videre og løse dit problem.

Du kan på Leilaboel.dk finde en kompetent mediator, der ved brug af de rette metoder kan hjælpe dig eller jer med at få konflikten ud af verden.

3 steps til løsningen

Måske har du en følelse af, at konflikten er så stor, at du ikke ved, hvor du skal starte, når det kommer til at løse den. Her vil en mediator være klarsynet og være i stand til at skabe et overblik over situationen. Herefter kan konfliktløsningen sættes i gang ved følgende tre trin:

  1. Forståelse

  2. Accept

  3. Fælles løsning

Forståelsen af hinandens synspunkter er vigtig at starte med, da den gør den efterfølgende accept meget nemmere at nå frem til. Selvom I ikke er enige, er det alligevel muligt at acceptere den anden persons måde at forholde sig til sagen på. Når først I er nået til accepten af hinandens synspunkter, er det muligt at finde en fælles løsning, der er god for alle. Mediatoren vil vejlede og hjælpe til gennem alle trinene, så alle får en følelse af at blive hørt og forstået.

Hvis du er træt af at sidde fast i en konflikt, er det altså bare om at tage kontakt til en mediator.